www.licht-koepels.be heeft mij uit de brand geholpen!

Hoe kan een site mij nou uit de brand helpen? Nou mijn verhaal is als volgt:

In mijn huis is het van oorsprong heel donker. Daarom stonden bij mij altijd de lampen aan om het toch enigszins iets gezelliger te maken in huis. Omdat ik zoveel lampen aan had staan, ging die aardig in de papieren lopen voor mij, op een gegeven moment was de energierekening bijna niet meer te betalen. Totdat mijn zusje kwam met een super idee, een lichtkoepel. Na een dagje uitzoeken of het mogelijk was om in mijn plafond zo’n lichtkoepel te plaatsen, zijn we gaan zoeken naar een aanbieder van goede lichtkoepels. Zo zijn we uitgekomen bij www.licht-koepels.be een hele overzichtelijke site die ik u ten zeerste kan aanbevelen. Toen we de lichtkoepel hadden besteld die ik graag wilde, kwam het de volgende dag al binnen! Dus wij hebben meteen de mannen gebeld die het voor ons zouden regelen. Door de goede instructies die ik had gekregen via de website van de koepel konden de heren meteen aan het werk en had ik binnen twee dagen een heel licht huis.

Nu, een aantal maanden later ben ik een stuk vrolijker omdat ik in een lichte woonkamer terecht kom ’s ochtends en merk ik ook aan de energierekening dat ik veel minder betaal aan de vaste lasten en hou ik zelfs nog geld over! Ik zal mijn zusje altijd dankbaar zijn voor het goede idee waar zij mee kwam en wil het u nu ook aanraden als u met hetzelfde probleem zit.