Mijn moeder is gek op Pertini schoenen

Pertini schoenen

Pertini

Wat nieuws voor mijn moeder

Ik wilde mijn moeder weer eens verwennen met iets nieuws. Toen wij een tijdje geleden in het centrum liepen, zagen wij Pertini schoenen. Mijn moeder was gelijk onder de indruk van de collectie van Pertini, maar wij hebben toen geen schoenen gekocht. Toen wij later weer thuis waren, besloot ik eens online te kijken naar de Pertini schoenen, ik wist namelijk nog precies wat mijn moeder leuk vond. Al gauw kwam ik bij de webshop van Van Bommel schoenmode terecht. Zij bieden ook de Pertini schoenen aan, en nog voor een betere prijs ook!

Ik vond dat mijn moeder het verdiende, en heb daarom de schoenen voor haar besteld. Zij draagt de schoenen nu elke dag en laat ze ook regelmatig heel trots zien aan haar vriendinnen. Hoe leuk is het om iemand zo blij te kunnen maken met een simpel gebaar? Helemaal omdat het mijn moeder is, vond ik het de aankoop echt waard!

De schoenen werden al snel geleverd door Van Bommel en mijn moeder wist zelf al hoe zij ze het beste kan onderhouden. Nu is het alleen nog maar genieten geblazen, met die pareltjes aan haar voeten! Misschien wil ik ze zelf ook wel…